Deaktiverede Facebook-konti kan bruges til at spionere fra skyggerne

Facebook er berygtet for at ville beholde sine kroge i dig. Du ville være hårdt presset for at få Facebook til at slette medierne og de oplysninger, den allerede har om dig, og ligesom du ikke kan slette den, mens du kan deaktivere din konto. Faktisk kan du deaktivere og genaktivere din konto med et indfald så mange gange og så ofte som du vil. Det kan lyde nyttigt eller endda praktisk for dem derude, der er både impulsive og ubeslutsom. Denne evne kan dog være farlig; deaktivering af konto kan bruges til spionere på andre Facebook-konti fra skyggen af ved hjælp af konti, der faktisk ikke ser ud til at eksistere .





Metoden blev opdaget af Shah Mahmood og Yvo DesmedtUniversity College London der har vist, at denne specielle form for deaktiveret konto-forfølgelse næsten ikke er mulig at opdage og næsten umuligt at stoppe på grund af smuthuller i Facebooks privatlivsindstillinger. Hvis Facebook ved, hvad der er godt for sig selv, lapper det med det samme. Processen går lidt sådan.

Først opretter du en ny konto. Du kan gør dette med din egen konto, hvis du virkelig, virkelig har brug for at spionere på nogen, du allerede er venner med, og kan dele med din konto for at gøre det. Generelt er en ny konto vejen at gå. Dernæst, din ven dit mærke. Der er forskellige måder at gøre dette på, men når det kommer til folk, der spiller hurtigt og løs med venskab, er det ret nemt. Endelig deaktiverer du din konto. Derefter er du klar til stealth creepin '.



Men du deaktiverede din konto; hvordan virker det? Enkelt, du genaktiverer bare din konto hver gang du vil kigge på de mennesker, du spionerer på, og derefter deaktiverer den igen, så snart du er færdig. Når du deaktiverer din konto, vises du ikke længere på dine venners vennelister, hvilket gør det umuligt for dem at justere dine privatlivsindstillinger eller ikke ven. Når du genaktiverer, kommer du kort tilbage på listerne, men dine mål får ingen meddelelse om, at du eksisterer igen. Den eneste måde, de kunne bemærke er dumt held eller at stirre slap på deres venneliste hele dagen, og hvis du kun aktiverer i et par minutter for at spionere, er du næppe et blip på radaren. Deaktivering af din konto går i det væsentlige i stealth-tilstand.

Heldigvis kunne Facebook udstede et hvilket som helst antal rettelser til dette ret let, enten ved at advare folk, når deres venner forlader eller slutte sig til Facebook (muligt), lægge en slags begrænsning på nyaktiverede konti (yeah, right) eller inkludere deaktiverede konti, der stadig have vennestatus på vennelisten, hvor de kan blive uvenlige eller få ændret deres privatlivsindstillinger (sandsynligvis). I øjeblikket er det dog umuligt at se eller håndtere enhver stalkers, der bruger denne metode - som muligvis ikke har været nogen, før nyheden kom ud. Det er selvfølgelig, medmindre du nøje følger med, hvem du er ven i første omgang, hvilket er den bedste måde at håndtere Facebook-forfølgelse af alle sorter, nutid og fremtid.

(via Buzzfeed )



Relevant for dine interesser